Comunicacions comercials per via electrònica

 

D’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i altra normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, els informem que les dades que figuren en la present comunicació estan inclosos en un fitxer de tractament de dades propietat de FUNDACIÓ PRIVADA NOUS CIMS.

 

Aquestes dades seran utilitzats exclusivament per a l’enviament de comunicacions que poden ser del seu interès. Les seves dades no se cediran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació o oposició.

 

La present comunicació comercial s’envia sota l’empara de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic. Si desitja deixar de rebre comunicacions comercials, revocar el seu consentiment o exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat, oposició, limitació o cancel·lació, pot sol·licitar, en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça hola@nouscims.com indicant en l’assumpte “Baixa comunicacions comercials”, o comunicant-lo per escrit, sempre indicant les seves dades personals a PLAÇA EUROPA, 21-23.PLANTA 10 08908, L’Hospitalet de Llobregat.

 

Si considera que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es).