METODOLOGIA

Impulsem, desenvolupem i creem projectes socials de caires molt diferents, però actuem en tots ells des d’una metodologia pròpia d’actuació que ens caracteritza.

02

Ajudem en la definició de projectes

Ens involucrem personalment en els problemes des de l’arrel. Ja sigui a través de la investigació en profunditat d’un conflicte, la visita sobre el terreny d’un programa o sessions de treball amb els equips impulsors, ajudem a les entitats en la definició dels problemes i les solucions per poder aportar molt més que recursos econòmics.

01

Visió estratègica en els àmbits d’actuació

Identifiquem reptes socials no coberts o amb espai de millora en els quals podem aportar valor afegit a través de l’innovació en metodologies, la creació de projectes sostenibles o l’impuls de noves dinàmiques que permetin generar un impacte social positiu.

04

Creem nous projectes

Quan identifiquem reptes no abordats o que requereixen d’un enfoc diferent, ens impliquem de manera directa amb el nostre equip professional i busquem aliats per construir la solució més adequada implicant-nos de primera mà per generar un impacte transformador en la necessitat descoberta.

03

Ens integrem amb les entitats

A partir d’aquí construïm relacions amb les contraparts, i considerem com a factor d’èxit generar confiança mútua per tal de col·laborar en l’afrontament dels reptes possibles. La relació amb cada entitat depèn de la complexitat, capacitat i zona geogràfica de cada projecte.

05

Funcionem com a incubadora de futurs projectes autosuficients

Actuem en els diferents projectes amb la visió d’impulsar canvis que puguin ser sostenibles al llarg del temps. Per això no només financem la implementació, sinó també construïm si és necessari, equips que siguin capaços de generar recursos futurs que permetin la sortida progressiva de Nous Cims.

CREC EN EL CANVI

 

Si vols que parlem d’un projecte innovador i transformador, contacta’ns.

 

CONTACTE