ÀMBITS D'ACTUACIÓ

 Nous Cims actua principalment en
3 grans àrees d’actuació.

OCUPABILITAT

La inserció laboral de qualitat és un element crític per a la integració social. Per això des de l’àrea d’Ocupabilitat recolzem projectes que permetin acompanyar al jove des de la seva formació fins a la seva inserció laboral.

 

En el camp de Beques, la fundació impulsa el programa Zing i recolza altres entitats per tal que joves amb risc d’exclusió social però amb vocació puguin accedir a la formació que desitgen sense que la seva situació econòmica sigui un condicionant determinant.

 

 

Veure projectes >

SALUT

En la línia de Salut Nous Cims contribueix a millorar la qualitat de vida dels malalts i les seves famílies. Creiem que comptar amb una xarxa de suport accessible que pugui donar resposta a les inquietuds i necessitats personals i familiars durant totes les fases de la malaltia, pot ser vital per a modificar la vivència d’un càncer.

 

 

Veure projectes >

POBRESA

L’àrea de pobresa de Nous Cims, lluita contra les causes i conseqüències de la pobresa, especialment en els països en vies de desenvolupament, donant suport a projectes que fomentin el desenvolupament econòmic més just, tant als països del Sud com també sobre determinats col·lectius al nostre país.

 

 

Veure projectes >

CREC EN EL CANVI

 

Si vols que parlem d’un projecte innovador i transformador, contacta’ns.

 

CONTACTE