POBRESA

Imaginem un món on tots els éssers humans assoleixen el seu màxim potencial, el seu cim existencial, educatiu, professional, social i ens esforcem per crear oportunitats transformadores, equitatives, sostenibles i generadores de valor afegit en els àmbits productius, educatius i de salut.

ÚLTIM PROJECTE

Formalització de recicladors/res a la ciutat de Santa Marta

Colòmbia


Aquest projecte pretén, mitjançant l'aplicació d'activitats innovadores als recicladors i recicladores informals de la ciutat de Santa Marta, crear noves associacions i enfortir les associacions ja existents perquè vegin reconegudes la seva existència i treball.


QUÈ HEM ACONSEGUIT?
-

Formalització de recicladors/res a la ciutat de Santa MartaAquest projecte pretén, mitjançant l'aplicació d'activitats innovadores als recicladors i....

Beques universitàries (en col·laboració amb ACOES)És un projecte de beques universitàries per a joves en situació d'alta vulnerabilitat amb el....

01

OCUPABILITAT

Joves amb “zing”: Si confies en els joves, poden arribar molt lluny

L’educació és la principal oportunitat transformadora en la vida dels joves; El programa Zing possibilitat la seva inserció sociolaboral promovent els seus talents i habilitats pròpies.

02

SALUT

Millorant la qualitat de vida de les persones malaltes, millorem la vida totes les persones.

Treballem el benestar emocional i de persones en situació de patiment psicològic i/o procès oncològic.