Qui som?

Qui som?
Qui som?

La Fundació Privada Nous Cims neix amb els  objectius principals de millorar I'ocupabilitat i la inserció laboral de col.lectius en risc, prioritàriament dels joves; recolzar el desenvolupament d’itinerarius formatius, especialment a través del programa Beques Nous Cims; millorar l'atenció psico-social dels malalts, en particular, dels de càncer i lluitar contra les causes i conseqüències de la pobresa.

Nous Cims entén la inserció laboral de qualitat com un element crític per a la integració social. Per això des de l’àrea d’Ocupabilitat dels joves recolza un ampli recorregut de projectes que permetin acompanyar al jove des de la seva formació fins a la seva inserció laboral.

En el camp de Beques la fundació impulsa un programa propi, les Beques Nous Cims, i recolza els d’altres entitats per tal de facilitar l’accés a l’estudi i el desenvolupament d’itineraris formatius de joves en risc. Nous Cims persegueix que joves compromesos amb els seus itineraris formatius i amb vocació puguin accedir a la formació que desitgen sense que la seva situació econòmica sigui un condicionant determinant.

En la línia de Salut Nous Cims contribueix a millorar la qualitat de vida dels malalts i les seves famílies. Creiem que comptar amb una xarxa de suport accessible que pugui donar resposta a les inquietuds i necessitats personals i familiars durant totes les fases de la malaltia, pot ser vital per a modificar la vivència d’un càncer.

I per últim la fundació vol lluitar contra les causes i conseqüències de la pobresa, especialment en els països en vies de desenvolupament, i donar suport a projectes que fomentin el desenvolupament econòmic més just als països del Sud i també sobre determinats col·lectius al nostre país.

L’activitat de Nous Cims arrenca  l’any 2013, i a finals de l’any 2015 es converteix en Fundació. La seva creació és impulsada per la família Rubiralta Giralt.

Equip

L’equip actual de la Fundació Nous Cims està format per 3 professionals i una gran xarxa d’entitats del sector social i educatiu. Aquest teixit col·laboratiu és clau per tal que la Fundació pugui realitzar la seva activitat al disposar d’una àmplia perspectiva del sector que permet identificar reptes i seleccionar projectes d’alt impacte social.

La valoració i aprovació de projectes es realitza en el Comitè de Nous Cims, que es reuneix generalment amb caràcter mensual. Aquest comitè està format per membres especialitzats en diferents àmbits del sector.

Maria Iglesias

Maria - Confio en les persones i el seu potencial . M’agrada connectar somnis, conceptes, idees, persones i organitzacions. Crec que tots som responsables del que passa al nostre món i hem d’actuar en conseqüència. Quin privilegi que la feina a Nous Cims em permeti fer palesa la meva confiança, fer el que m’agrada i actuar amb coherència!

Cynthia Mareco

Cynthia - Les persones que em coneixen coincideixen en el mateix; en l'energia positiva que projecto. Sóc una persona alegre i positiva m'agrada molt riure, viatjar i ajudar a tothom.

Miquel Antonijuan

Miquel – Hola! Crec profundament en les persones. Totes! I que podem donar la millor versió de qui realment som si algú creu realment en nosaltres. Curiós de mena, viatger incansable i una mica místic si es dóna la conversa. Un mantra personal - si no hi creus, mai ho veuràs fet realitat.

 

Dades de contacte

FUNDACIÓ PRIVADA NOUS CIMS

Plaça Europa, 21-23 (08908)

L'Hospitalet de Llobregat.

 

hola@nouscims.com